Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Különbség a váladék és a...

Különbség a váladék és a fehér folyás között? Az normális hogy minden reggel rengeteg fehér valami van a bugyimban?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:

szia,sztem menj el kenetre,mert nekem is feherfolyasom van,és erre talaltak benne bacit,pedig azt hittem h akkor sárga,ha baci van.

dehat fehér és mégis van baci.

a kenet legalabb biztos,mint totozni.

2013. aug. 23. 21:35
 2/6 A kérdező kommentje:
De 14 éves vagyok es meg csak egyszer volt normálisnak mondható vérzésem 1 hónapja meg c szám barna folyásom volt.
2013. aug. 23. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek van fehér folyása mivel ez a hüvely természetes öntisztulási folyamatának része. De,h ez nálad nem kóros-e, igazából csak egy vizsgálat tudja megmondani.
2013. aug. 23. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem válaszolóknak. Biztosat csak orvos mondhat.
2013. aug. 24. 06:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi az a rengeteg, mert a fehérfolyás teljesen normális dolog és minden nőnek van, csak vagy egészen picit, vagy bizony elég sok is lehet.

Vannak nők, nem is kevesen akik állandóan tisztasági betétet is kell hogy hordjanak.

Valószínűleg semmi bajod sincs, mert ha fertőzésed lenne, akkor annak más tünetei is lennének, mint erés viszketés, büdös lenne a folyásod és nem fehér hanem zöldes, vagy sárga, stb.

Ha nincsenek ezek, akkor minden rendben.

2013. aug. 24. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Ilyen tüneteim nincsennek úgy tűnik minden rendben.
2013. aug. 24. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!