Normális, hogy ennyi idősen sem merek elmenni fogorvoshoz? (Többi lent)
2 éve voltam a helyi fogorvosnál. Foghúzásra volt időpontom pontosan 14 órára. Elmentem, 20 perc múlva behívtak, beadták az érzéstelenítőt, majd kiküldtek. Aztán úgy képzeljétek el, hogy öt óra körül hívtak be. Érzéstelenítő már nem éreztette a hatását. Gyulladt fogról volt szó.
Aztán mikor bementem, beleültem a székbe, fejemet az egyik orvos hátra szorította, a másik orvos kitépte a fogamat. Rosszul is lettem utána a fájdalomtól.
Azóta nem merek vissza menni a fogorvoshoz.
Normális, hogy 16 évesen és fiú létemre ennyire félek oda vissza menni? Nem vagyok túl gyerekes(?)
Köszönöm a válaszokat :)
Már megijedtem, hogy én vagyok ilyen.
Előbb-utóbb úgy is el kell mennem. De keresni fogok egy magándokit, ahogyan írtátok.
Magándokihoz menj :)
Ott rendesen kezelnek, nem kell sokat várni, sőt időpontra se :)
Vannak akik 50 felett se mernek elmenni.Én a 30-as éveimben vagyok és nagyon sokáig nem mertem elmenni fogorvoshoz-dettó egy régi rossz tapasztalat miatt.De tavaly muszáj volt elmennem így helyrehozattam mindent amit kellett,szerencsére nem volt olyan nagy baj.
Oda ne is menj vissza,Kérdezősködj körbe az ismerőseidnél,hogy hova járnak fogorvoshoz,kit ajánlanak.Ha valaki felkelti az érdelődésedet megnézheted a nete vagy személyesen is a rendelőjét meg a fogorvost,hogy lásd kivel van dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!