Mitől lett érzékeny a fogam néhány nap alatt?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt érzékeny de kb. 1 hete rettentő érzékeny lett a fogsorom alsó része! :S Hidegre-melegre egyaránt.. Okozhatja a nyelvpiercing? Ennyire lekoptatta volna már a zománcot? Kb. 5 éve van meg, eddig nem volt probléma. :(
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 3. 22:32
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a piercing okozhatja-e, de az elképzelhető, hogy egy kicsit be van gyulladva az ínyed, illetve fel van húzódva a fogadról.
Nekem is érzékeny, de a doki mondta, hogy az ínyem van kicsit feljebb és a foggyökér érzékeny.
sensodinét ajánlott.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Csak meglepődtem mert sose volt érzékeny a fogam, és így egyről a kettőre kicsit megijesztett :S
2010. jún. 6. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!