Egy foghúzás után hogyan tud átalakulni a vérdugó íny szövetté? Honnan tudják azok a sejtek, hogy mivé, és milyen alakúvá fejlődjenek? Hisz előtte fog töltötte ki azt a helyet. Ugyanígy egy mélyebb seb is valahogy visszaalakul bőrszövetté. De miért?
Azért, mert tényszerűen tudom, hogy ilyen nincs. Tudom, mit láttál és mit tapasztaltál, nekem is húztak már fogat, de egyszerűen félreértelmezed. A vérdugó egyre kisebb, mert az összegyógyuló felületekről leválik, és vagy lenyeled, vagy kijön. Bocs, de nem tudhatod, hogy lenyelted-e. Tudom, hogy okosnak akarsz tűnni, és biztosnak akarsz látszani, de egyszerűen nem jelentheted ki, hogy nem nyelted le. Mert mindenki lenyeli, a hétmilliárd emberből hatmilliárd-kilencszázmillió, csak te nem, neked átalakult varázslatosan. Nincs ilyen! A vérdugó elhalt, alvadt vérből áll, halott, nem kell semmire! Szemét. A test kilöki magából, miután ellátta a legfontosabb szerepét: megvédte a friss sebet. Ahogy egyre inkább összenő a seb, annál több szakad le a vérből, majd eltűnik. Nem marad odabenn!
Nem értem teljesen, hogy a lázálmaid erről a sci-firől miért fontosabbak, mint az igazság, de kapj az agyadhoz! Nem a hülyeséget kell tolni csak mert hangzatosabb, mint az igazság! Biztosnak meg csak az igazságban érdemes lenni!
Tudom, hogy okosnak akarsz tűnni, és biztosnak akarsz látszani, de egyszerűen nem jelentheted ki, hogy nem nyelted le. Mert mindenki lenyeli, a hétmilliárd emberből hatmilliárd-kilencszázmillió, csak te nem, neked átalakult varázslatosan. Nincs ilyen! A vérdugó elhalt, alvadt vérből áll, halott, nem kell semmire! Szemét. A test kilöki magából, miután ellátta a legfontosabb szerepét: megvédte a friss sebet. Ahogy egyre inkább összenő a seb, annál több szakad le a vérből, majd eltűnik. Nem marad odabenn!
Nem értem teljesen, hogy a lázálmaid erről a sci-firől miért fontosabbak, mint az igazság, de kapj az agyadhoz! Nem a hülyeséget kell tolni csak mert hangzatosabb, mint az igazság! Biztosnak meg csak az igazságban érdemes lenni!
Egyik szavad ütöd a másikkal... :D
"Tudom, hogy okosnak akarsz tűnni" Na így te akarsz okosnak tűnni, mert te tudod... Mert te okos vagy.
Hétmilliárd emberből hatmilliárd-kilencszázmillió... nos az nem egy :D Te kis cuki muki okoska.Túl sokat tolsz...
A kérdés az, hogy az íny hogy kerül oda, ahol nem volt előtte. Amikor kiesik az a szar egyben, vagy darabonként, egy lyuknak kellene lennie. De az íny szép lassan egy síkba kerül a lyuknál is. Tehát honnan tudják a lyuk alján lévő sejtek, hogy ki kell tölteniük azt a helyet?
"Hétmilliárd emberből hatmilliárd-kilencszázmillió... nos az nem egy :D "
Nem, de ahogy korábban írtam az egyik kommentemben, lenyelés mellett a másik opció a kiköpés, fogtisztításnál. Na mi van okoska? Nem megy az értő olvasás? Ki állította, hogy a maradék egy? És csak ebbe tudtál belekötni?
Ne legyél felsőbbrendű, nem is én kezdtem újra a vitát, hanem te! Akkor légyszi kövesd a válaszokat, nem tehetek arról, hogy a nem tetsző részeket kihúzza az agyad!
"Tehát honnan tudják a lyuk alján lévő sejtek, hogy ki kell tölteniük azt a helyet?"
Ez a jó kérdés! Látod, most jól tetted fel! A vérdugónak ehhez köze nincs, az íny tölti ki a helyet. Mégiscsak tudod te, mi a helyzet, csak nem akartad eddig beismerni!
A sebben az történik, hogy a hiányzó szövet pótlására sejtburjánzás indul, ez a folyamat rengeteg módon hasonló a rákos sejtek burjánzásához. Egyes felfogások szerint a rák is így kezdődik, valahol a test tévesen sejttermelésre buzdítja a testet. A pluszban keletkező sejtek töltik ki a sebben fellépő szövethiányt.
De ezek a sejtek nem a vérből lesznek. A vér kiürül, vagy egyik, vagy másik módon a szádból. Hogy te nem észleled, az egy dolog, ettől ezt letagadni még nem lehet. Nem élhetsz úgy, hogy azt gondolod, hogy amit nem érzékelsz, az nincs is! Ez a legostobább felfogás, ami létezik. Tudom, jópofa lenne, ha ilyenekre képes lenne a testünk, de nem, szövet át nem alakul semmivé. Max elhal.
Remélem, most már tiszta a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!