Foghúzás után mennyi ideig eshet ki a véralvadék?
Fogmosást majd holnap. Dél körül. Első fogmosásnál pici fogkrémet tegyél a fogkefére és a húzással ellentétes oldalon mosd vele rendesen. "Öblögetni' úgy szoktam, hogy a tenyerembe veszek vizet, az ép oldalra billentem a fejem (ahol mostam) pici vizet veszek a számba de azonnal engedem is kifojni. Nem lötybölöm, semmi mozgás, csak beveszem és fojik is kifelé. Az ellentétes oldalt nem is éri víz. Törölköző legyen kéznél, nyálas folyamat.
Utána a még kicsit fogkrémes fogkefével a sebbel szemközti fogakat mosom. Ezt nem öblítem, hanem lemosom a fogkefét és nedves fogkefével mosom le a fogkrémet. Seb melletti fogakat csak nedves fogkefével érintem.
Alvás: dupla párnán, a fejed ne legyen vízszintben pár napig. Tehát polcold alá jól.
Normális a vér íze, holnapra megszűnik.
Tejterméket , ha ma húzták akkor vasárnapnál hamarabb ne egyél. Vasárnaptól ehetsz tejterméket is. Akkor kezdhetsz szájvizet használni. Alkoholmenteset. De csak úgy, hogy a szádba veszed, benn tartod és kifojatod, ne öblögeted.
Holnap, holnap után fehéres, szürkés nyálkaszerűség lesz a seben. Ne piszkáld, annak ott kell lennie.
Ha kajamaradék kerül bele hagyd, magától kiesik, ha nem, akkor majd a doki kiszedi.
De igyekezz nem enni darabosat pár napig.
Sőt holnap csak folyékony, nagyon híg állagút egyél.
Mázli,hogy gyümölcsszezon van, lehet csinálni a gyümölcsturmixokat bőségel, de csak vízzel higitva. Nem szívószállal, kiskanállal, kis falatokban.
Levessel óvatosan, ne legyen túl forró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!