Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bal oldalt alul van még egy...

Bal oldalt alul van még egy bfogam. Effektive nem fáj a fog, de a szám bal oldala bent igen, néha erősebben máskor egyáltalán nem. Mi ez?

Figyelt kérdés
Az a baj, nem tudom megmondani pontosan mi és hol fáj, de azt igen hogyan és melyik oldalon. Hideg melegre nem érzékeny annyira bár dokik mondták hogy alig van zománcom
2017. dec. 29. 00:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Végigkocogtattam a fogakat egyik se fáj lukat se érzek lehet h a bfog gyullaszt be ott nekem dolgokat? Nagyon köszi ha segítetek
2017. dec. 29. 00:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ez a bölcsességfog, akkor az sok galibát tud okozni. Legtöbb embernek előbb-utóbb jobb, ha kiszedik. Menj el vele orvoshoz, csinálnak esetleg röntgent, és az alapján meg a tünetek alapján, jó eséllyel rájönnek, mi a baj, és mit lehet tenni.
2017. dec. 29. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!