Semmelweis stomatológia a 40. szám alatt van?
Fogorvosomtól a stomatológiára kaptam beutalót és lényegében ez az összes használható infó a lapon :D
Ha jól értelmezem, akkor a Szentkirályi utca 40-ben fognak ellátni?
Kis 10 perces műtétem lesz, készüljek rá előre valamivel? Gondolom enni pl. nem ártana az érzéstelenítő miatt.
Annyira letaglózott a dolog, hogy teljesen elfelejtettem rákérdezni a részletekre a dokinál, ünnepnap meg nem akarom zaklatni...
Köszönöm az építő jellegű válaszodat :)
Szerinted mégis honnan vettem a címet, ha a beutalóra nincs ráírva? :D
Van viszont a 47-ben is egy teljesen ugyanolyan épület, teljesen ugyanazzal az ellátási körrel, az viszont egyáltalán nincs optimalizálva google-re, a honlapokon meg röhejes, mennyire nincs kint semmi infó,
Ezért merészkedtem - utólagos engedelmeddel - itt kérdezni, hogy ne ott kelljen épületről épületre ténferegnem.
Oda menj ahova a beutaló szól.
Nem kell készülni. Egyél előtte, mert amíg ki nem megy az érzéstelenítő addig nem tanácsos enni. Ha szedsz gyógyszereket, azoknak a nevét írd össze.
Vagy azóta már túl is vagy rajta?
Köszi a válaszokat :)
Ahogy írtam, a beutalón szó szerint semmi nem szerepel, annyi, hogy "tisztelt stomatológia". A beutalás oka és pecsét. Azt is csak a doki említette véletlenül, hogy a Semmelweisbe kell mennem.
Végül olvasgattam egy kicsit a véleményeket a helyről és mindent összevetve úgy gondoltam, várhatok még pár hetet, hátha magától is hajlandó felszívódni az a ciszta :D
Lehet nem volt rossz ötlet, mert már csak negyed akkora, mint volt. Remélhetőleg nem újul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!