Mire számíthatok? Félek.
Sajna nagyon régen voltam fogorvosnál, gyerekkoromban a szüleim sose vittek el csak amikor kihúzták két tejfogamat. Voltak iskolai ellenőrzések de sose vették figyelembe. Most, hogy felnőtt korba léptem szeretnék elmenni de nincs pénzem.
Viszont most muszáj elmennem mert kb 2 napja észrevettem, hogy hátul a rágófogamnál fáj, mosolyogás is fájt. Azóta nem tudok rendesen enni mert ahogy az arcom hozzáér a fogamhoz rögtön elkezd nagyon fájni. Megnéztem és ott le van törve a fogam és valami ínydarab lóg ott. Eddig normál színe volt, viszont most néztem meg és most már ilyen lilás, kékes vagy nem tudom milyen színű lehet vér van benne vagy nem tudom de csúnyán néz ki. Vajon mit fognak vele csinálni? Ínygyulladásom is van, akkor elvileg nem hat az érzéstelenítő. Nagyon parázok :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!