Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mire számíthatok? Félek.

Mire számíthatok? Félek.

Figyelt kérdés

Sajna nagyon régen voltam fogorvosnál, gyerekkoromban a szüleim sose vittek el csak amikor kihúzták két tejfogamat. Voltak iskolai ellenőrzések de sose vették figyelembe. Most, hogy felnőtt korba léptem szeretnék elmenni de nincs pénzem.

Viszont most muszáj elmennem mert kb 2 napja észrevettem, hogy hátul a rágófogamnál fáj, mosolyogás is fájt. Azóta nem tudok rendesen enni mert ahogy az arcom hozzáér a fogamhoz rögtön elkezd nagyon fájni. Megnéztem és ott le van törve a fogam és valami ínydarab lóg ott. Eddig normál színe volt, viszont most néztem meg és most már ilyen lilás, kékes vagy nem tudom milyen színű lehet vér van benne vagy nem tudom de csúnyán néz ki. Vajon mit fognak vele csinálni? Ínygyulladásom is van, akkor elvileg nem hat az érzéstelenítő. Nagyon parázok :(

2017. dec. 28. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Irány az ügyelet, mielőtt vérmérgezést kapsz!
2017. dec. 28. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szívesen megyek ügyeletre, hiszen néhány hónapja szívpanaszokkal elhajtottak és hülyének néztek, holott egyébként szívbeteg vagyok. Így leghamarabb holnap délelőtt 9-kor jutok el fogászatra. Addig már kibírom, csak nagyon félek mert elég bunkó a körzetisünk..mindenki rosszakat mond róla :/
2017. dec. 28. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szívbeteg vagy, akkor kell antibiotikumot a beavatkozás előtt bevenned 1-2 órával. Ne felejtsd el mondani a fogorvosnak! Főleg így, hogy gyulladt is a fog. Fog hatni az érzéstelenítő. Adnak még, ha nem elég.
2017. dec. 28. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogorvosba még nemigen haltak bele.
2017. dec. 28. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Kihúzták a fogamat!
2017. dec. 29. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!