S. O. S. Mit csináljak? Nagyon fáj a fogam nem tudok aludni
Nekem is fájt 2 napig több is, anyukámnak is, a melegfront miatt lehet, remélhetőleg baja nincs!
Fájdalomcsillapítót vegyél be nyugodtan!
Holnap elso utad legyen a fogorvos minnel hamarabb fog turkalni ott annal hamarabb helyre jon a fogad. Vedd be a legerosebb fajdalomcsillapitot otthon de tartsd be az idot kozottuk es keress neten lottyoket fogra es ami van otton keverd ossze es rakd oda. En ecetet kevertem vizzel meg soval nagyon rossz izu de csak oblinteni kell ha akarod meg probalhatod de ugyan az a hatasa kb mint viznel.. pillanatnyilag nem faj. Mondjuk jobban zsibbaszt. Ha gennyesedik es dagad ne tartsd melegen annal rosszabb pillanatnyilaga azt hiszed jobb de a bacik jobban szeretik a meleget.
Probalj meg vahogy aludni tudom hogy nehez lesz :ss de ahogy sikerul legalabb nem meg erzed a fajdalmat.
2-3 szegfűszeget áztass el a szádban, harapd szét és tedd a fájó részre. Néhány perc alatt elmulasztja a fájást.
Holnap feltétlenül menj el vele orvoshoz, akkor is, ha nem fáj, ugyanis a szegfűszeg elzsibbasztja, de ha nem mész orvoshoz, nagyobb problémád is lehet.
Akkor meg kérjél a szüleidtől segítséget!
Miért nem keltetted már rég fel őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!