Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gennyes a fogam. Talyogos....

Gennyes a fogam. Talyogos. Gyokerkezelni fogjak. Rettegek?

Figyelt kérdés

Annyira rettegek.

Van egy fogam ami kb 3 eve lyukas. Huztam halogattam mert iszonyuan felek a fogorvostol. En a poklokat eletem at szo szerint mindig! 2 db kezeles volt eletemben amikor tenyleg semmit nem ereztem,ezen kivul bogtem mindig.

Most begennyesedett a bal felso 4es fogam,az elso fogam felett az inyemnel pukli lett mult heten. A fogam kulonosebben nem fajt,csak feszitett. Inkabb az inyem fajt rettenetesen.

Ahogy szivogattam a fogam kijott vele a genny,meg a ver is es egybol lement a duzzanat az inyemrol. Gingisollal ecseteltem es oblogettem es azota nem faj,viszont olvasgattam mindenfele szornyuseget,meghat ez magatol nem mulik el es a karacsonyt nem akarom vegigszenvedni ugyhigy muszaj elmennem.

De annyira rettegek istenem.... Olvastam hogy ilyenkor nem hat az erzestelenito. De multkor mikor egy csontig tort fogamnal volt ugyanez az ilyes dolog akkor nagyon hamar kihuzta a doktorno es semmit nem ereztem.

Lehet most is ez lesz igaz?

Nagyon felek attol hogy nem tudom vegigcsinalni a kezelest,annyira fog majd fajni.

Kihuzatni semmikepp nem fogom mert nem ez lenne az elso huzott,es ez mar beleesik a mosolyzonamba es nagyon csunya lenne.

Mi lesz 😖 ?

2017. dec. 20. 09:41
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Itt bogok.

Nem akarok ronda lenni.

2017. dec. 20. 14:48
 22/33 A kérdező kommentje:

Megszivesebben szetvernem magam hogy hagytam idaig huzni a helyzetet. Kettecsapnam magam.

Es a tobbi fogammis rossz allapotban van

2017. dec. 20. 15:22
 23/33 A kérdező kommentje:
Ugyvednek keszulok. Jogi karra jarok. Hogy fogok kinezni ocsmany fogakkal?????
2017. dec. 20. 15:23
 24/33 anonim ***** válasza:
Ne engedd kihúzni!!! egy jó fogorvos megmentheti!!!
2017. dec. 20. 15:59
 25/33 A kérdező kommentje:

F***sza. Mar kihuzta.

Raadasul bele is torte.

3darabban szedte ki.

2017. dec. 20. 16:02
 26/33 A kérdező kommentje:

Szornyen erzem magam istenem.

Nem akartam hogy kihuzza.

Azt mondta hogy tul szuvas a fala,es mar nincs gyokere sem,nem lehetne betomni.

De erdekes ha nincs gyokere akkor hogy a p*csaban torte bele 3x?

Borzaszo volt. Rohadt merges vagyok ra. Elhiszem hoy rossz napja volt de nem a betegeken kell ezt levezetni!!!!!

2017. dec. 20. 16:06
 27/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta ez az utolso rendelesi napja. Nagyon flegman es mergesen. Gondolom ezert nem akarta a gyokerkezelest mert 2 reszletben kell azt csinalni!
2017. dec. 20. 16:07
 28/33 A kérdező kommentje:

Ja igen raadasul az inyemet is lekellett vagni egy resznel.

Szoval k***rvara fog fajni gondolom miutan kiment az erzestelenites

2017. dec. 20. 17:19
 29/33 A kérdező kommentje:

Gyerekek en nagyon megbantam ezt a mait.

Ha mashoz mentem volna szerintem megmentette volna.

Nezzetek.

Ilyen volt

Nem volt annyira szar allapotban szerintem

[link]

Nem mondom hogy szep de nem volt ez halalra itelve szerintem meg.

Csak nem volt kedve vele dolgozni,ahogy en lattam. Futoszalagon mentek jottek az emberek es mindenkinek csak huzott.

2017. dec. 20. 19:20
 30/33 anonim ***** válasza:
szerintem rossz a link be tudod másolni rendesen?
2017. dec. 20. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!