Mennyi ideig kell várni a fogszabályzóra?
Figyelt kérdés
Szerdán megyek először, akkor már leveszik a mintát vagy mit fognak csinálni? és attól kezdve mennyi idő múlva fogják feltenni? (magánorvosnál)2017. dec. 10. 11:15
1/1 anonim válasza:
Ugyan én nem magánorvosnál vagyok, de azért gondoltam leírom, hogy nekem most hogy van. Azt még hozzátenném, hogy pár éve majdnem magánorvosnál csináltattuk, és ott is ugyanez volt a menet, de gondolom ez orvostól is függ. Nekem előző hét csütörtökön vették le a mintát, megcsinálták a röntgeneket is. Most csütörtökön kell majd visszamenni egy konzultációra, ahol megbeszéljük, hogy akkor kell-e húzni fogat, meddig lesz fent, milyen kezelést javasolnak stb. És akkor adni fognak egy csekket, be kell fizetni, visszavinni egyből utána, és akkor rendelik meg a fogszabályzót. De mivel neked magánorvosod van, gondolom mintavételkor kifizetitek a fogszabit és megrendel egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!