Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi ideig kell várni a...

Mennyi ideig kell várni a fogszabályzóra?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk holnap elmegyek a fogorvoshoz,hogy szeretnék fogszabályzót,akkor kb. mennyi idő múlva raknák fel?
2009. aug. 10. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy magánhoz mész-e vagy sztk-s hoz.
2009. aug. 10. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Sztk-shoz.De mindkettő érdekelne.Köszi a választ! :)
2009. aug. 11. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem SZTK-ban 6 hónap lett volna, aztán elmentem magánhoz, ott 1 hét volt. :)

De nekem nem kellett se fogat húzni, se tömni, se semmi, de ha kell, akkor azért az 1 hét több lesz. :)

2009. aug. 12. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én múlt héten voltam sztk-ban és egy év múlva vagyok leszek visszarendelve, utána még fogat húznak, mintát vesznek, majd még félév míg kész lesz. Nem sietik el a dolgot :D
2009. aug. 12. 13:41
 5/5 anonim válasza:
Én 2009 áprilisában elmentem egy SZTK-s fogszabályzóshoz.. Azt mondták, hogy jöjjek vissza 2010. október elején, és akkor elkészítik a röntgent. Aztán júniusban visszamentem ugyanoda, de egy másik dokihoz, aki azt mondta, hogy 2010 áprilisában jöjjek vissza röntgenre.. Még ezt is soknak találom, de még mindig jobb, mintha októberig kéne várnom..
2009. okt. 1. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!