Lehet így házimódszerekkel fogfehéríteni?
Figyelt kérdés
Most lesz éjszakai fogszabályzóm, viszont szeretnek házimódszerekkel (banánhéj, citromlé, kurkuma... stb.) Fogfehéríteni. Igy lehetseges? Mert olvastam valahol, hogy rögzítettnél nem ajánlott. Nyílván nem gyakran hanem 2 hetente.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. dec. 5. 16:31
1/9 anonim válasza:
Házi módszerekkel ne tedd tönkre a fogad, majd a fogorvos megoldja, fogkőleszedés után polírozással is szép lesz a fogad.
2/9 anonim válasza:
A citromlét inkább ne. Ha nem viseled folyamatosan a fogszabályzót, szerintem simán lehet.
3/9 anonim válasza:
Azt a valahol oldalt ki írta. Egy senki, mint én, vagy neves emberek, akik léteznek, nem csak a neten osztják a tanácsaikat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a válszokat! :D
Azt tudom, hogy ártalmas a citromlé egyszer használtam havi egyszer egy minimálisat és azzal nem lett semmi baj de ritkítom 2 havonta és a mennyiséget is csökkentem akkor nem lesz semmibaj. (Szerintem) De köszönöm a valaszokat! :)
2017. dec. 5. 20:26
6/9 KissElla válasza:
SmileOn LED lámpás fogfehérítő. Legjobb.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm! :)
2017. dec. 6. 21:38
8/9 anonim válasza:
A kurkuma nem használ, hagyd inkább. Ami a fehér pólót befogja, a fogadat is színezi.
Figyelj fogfehérítés után, hogy ne igyál/egyél olyanokat, amik színezik, mert rontanak a helyzeten.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. dec. 12. 22:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!