Nektek visszaállt a fogatok fogszabályzás után?
Igen, másfél évig.
Most is hordanám, csak elveszett 1 hete.
Jaj, ne őrülj meg!
Nekem van egy kronám, borzalmas. Az épp fogaidat le ne csiszoltasd. Igen, szép, de nem a saját fogad. 10-szer voltam egy fog miatt is. Magasságot beállítani stb. Kaja közé megy, fogselyem, szájzuhany és néha összecsikorog, pedig eredetire csinálták az alakját. Máig zavar.
Egy egészséges fogat le ne csiszoltass, abból nincs visszaút. A korona se örök életű, 10-15 év, elvileg nem kéne, de tönkre is mehet alatta.
Nekem egy fogam állt vissza mert a bölcsesség fogam elkezdett nőni. Fogszabályzómat 17-18 évesen vették le, most vagyok 25, tavasszal húzták ki a bölcsesség fogam.
Erről ennyit.
Egy hónapja történt velem egy baleset amiben sérült 3 fogam és egyet pótolni kell, 2-re meg korona kerül. Ebben benne van az a fogam is ami visszaállt, szóval megint szép lesz. Bár nem ilyen áron akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!