Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Baj, ha a fogszabályzás alatt...

Baj, ha a fogszabályzás alatt a gumizás nem fáj?

Figyelt kérdés
Kaptam kis gumikat, hogy azokkal az alsó és felső állkapcsomat összekötve az alsó előrébb kerüljön. Többször is olvastam, hogy az embereknek fáj, ha fent vannak ezek a gumik, én viszont nem érzem, hogy húznának nagyon vagy zavarnának. Ez normális vagy mégis éreznem kéne valamit?

2017. okt. 21. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:

örülj neki...

Remélem azért jól csináltad.. xd

2017. okt. 21. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem sem fájt. Sőt nekem semmi sem fájt :D

4 évig volt fogszabim.

2017. okt. 23. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
De jó neked, én ki bírnám tépni az egészet a pofámból annyira fáj... Már 3 hónapja gumizom :(
2017. okt. 24. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:
azért ha a gumi bent van, kellene érezni, hiszen a folyamatos húzó hatás a legfontosabb.
2017. okt. 24. 09:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Miután már elmúlt a kezdeti fájdalom a fogdzabályzó felrakása után, már jobban érzem a gumikat, bár még így sem nevezném fájdalomnak egyáltalán. Remélem, azért használ! :D
2017. okt. 31. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már nem kell gumizni , de fhuu de utáltam , fájni nem fájt csak kellemetlen volt , de azt , hogy a szám alig tudtam ki nyitni na az nagyon zavart
2017. dec. 21. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!