22 évesen lehet kivehető fogszabályzóm?
Szia!
elég sok tapasztalatom van ezzel kapcsolatba(bár nekem egy kicsit extrém problémám volt):
-kivehetővel kezdtem, majd kb fél év után áttértem az állandóra, mert nekem nem használt. A ki ehetőt durván három évig hordtam a felső, majd közben egy évre feltették az alsót is. (egyszerre vették le)Ezután ismét kivehetőt kellett hordanom.
Most leálltam róla, már nem hordom, nem mentem visssza dokihoz se, de nagyon sok ismerősömmel együtt az volt a problémánk, hogy amikor reggel kivettük, nem tellett bele egy óra, és visszaálltak a fogaink. EZ kicsit fájdalmas.
Sztem a kivehetőnek akkor van értelme, ha tényleg nagyon sokat tudod hordani egy napon, de ha csak éjszakára, akkor felejtsd el!
Jah és ha a szádba van...ööhhmn hát enm túl érthető a beszéd amit produkálsz:( (ez a zállandónál egy idő után nem jelentkezik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!