Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Visszataszító? Mit tegyek?

Visszataszító? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elöl van egy lyukas fogam.Még nem olyan nagy a lyuk,de feltünő egy kicsit,viszont a fogorvostól,és a tűtől nagyon félek.

Valamit házi fogtömés?Vagy mit tegyek?

És ez visszataszító egy lánnyal szemben?

Léci válaszoljatok.Köszönöm előre is!

14/F

2010. máj. 31. 21:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nekem is ott, sőt mind a kettő lyukas volt, muszáj volt elmennem fogorvoshoz, mert nem mertem nevetni sem, úgy bevoltam fosva, hogy az nem igaz, 16 éves voltam, de egyáltalán nem fájt, szóval menjél csak nyugodtan, de addig amíg kicsi a lyuk, meg ne várd míg nagyobb lesz, és le nem törik aza fogad, aztán foghíjasan mosolyoghatsz és jó sok pénzért csináltathatsz fogpótlást... bátorság:)
2010. jún. 1. 00:53
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönömm.:D
2010. jún. 1. 06:54
 23/26 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek betömetnii a fogamaaat.:)
2010. jún. 1. 07:10
 24/26 A kérdező kommentje:

elmentem a fogorvoshoz.megálltam az ajtóba,és konkrétan SIKÍTÁS,SÍRÁS,és a fúró hangját hallottam.na abban a pillanatban megfogadtam,hogy többé be nem teszem a lábam oda,és úgy egye meg a fene ahogy van!

majdnem elsírtam magam.:S

2010. jún. 3. 15:12
 25/26 A kérdező kommentje:
de azok a hangok..a legeslegrosszabb ellenségemnek sem kívánnám hogy ott töltsön 10 egész percet.
2010. jún. 3. 20:31
 26/26 Funktasztikus ***** válasza:

nekem a szemfogamon volt juk már el van kicsit rohadva...ez kel neked is nekem meg fogja csinálni de rizikósab lesz szoval...bird ki nem fáj...

14F

2010. jún. 23. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!