Szemfogam akarják gyökérkezelni. Mennyire féljek?
Figyelt kérdés
Néha mikor ráharapok begyullad,aztán mikor lemegy a gyulladás,gyakran napokig nagyon keserű ízt érzek.doki szerint tele megy gennyel és gyökérkezelni kell mielőtt komoly baj lesz. Am sose fáj2017. nov. 17. 19:47
1/7 anonim válasza:
Nem kell félni. Nekem is gyökérkezelték már szemfogam, nekem speciel nem fájt. Rágófognál annál inkább éreztem... De mindenki más, lehet te jobban vagy még kevésbé fogod érezni.
Nyilván kellemetlen lehet, többször is vissza kell majd menni, hogy biztosan kitisztíthassa a fogat, s tömést rakhasson bele. De legalább nem lesz vele több gond.
2/7 anonim válasza:
Ne fossál! 1 gyökerű fog, nem fog fájni a gyökérkezelés megfelelő érzéstelenítés mellett.
3/7 anonim válasza:
Hat én inkább elmondom h van az en esetem is akinek b*szottul fajt egy kis szem fog gyök.kezelese
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2017. nov. 18. 10:39
5/7 anonim válasza:
3-as, attól mert a te fogdokid kontár, egy dolog.
Kérdező, nem fáj.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. nov. 18. 18:20
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül kontár, egy alaposan begyulladt fogat nem lehet olyan jól érzésteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!