Bölcsességfog húzás után kinek milyen problémája volt?
Üdv mindenki, 2nap hiján 3 hete, hogy kihúzták a bal alsó bölcsességfogam. Másfél hétig fájt, egyszer elmentem vele fogorvoshoz, persze nem rendelt és persze a legnagyobb szél volt. Csak flectort mentem feliratni, mivel más nem hatott, ez sikerült is. Tudom inkább el kéne mennem most is, minthogy ideirjak, de kiváncsi vagyok volt-e valakivel hasonló. A problémám az, hogy még mindig "gennyes" váladék jön belőle, ritkábban mint az elején, de még mindig jön. A gennyest azért raktam idézőjelbe, mert nem vagyok biztos benne, hogy genny, mivel ez volt az első foghúzásom és ezenkivül nincs tapasztalatom. Esetleg másnak is volt hasonló? Köszi a válaszokat előre is. :)
Ui:nincs hosszú i betűm, nem vagyok irástudatlan.:(
Menj el, mert nem normális, ha vérzik meg váladékozik. Alapból miért luxus varrni?
Nekem amúgy semmi problémám nem volt, pedig vésték, fúrták, alig akart kijönni :)
Egy hét után varratszedésen tök szépen gyógyult és már be is forrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!