Bölcsességfog húzás mennyire fog kivégezni?
Sziasztok.
Sajnos október 23.án fogják felrakni a fogszabályzóm és addig meg kell szabadulnom a két felső bölcsességfogamtól.
mint a panorámaröntgennél látható már volt élményem foghúzások terén. Szanaszét törött fogak voltak, kihúzta őket 3-4 perc alatt. a doki azt mondta hogy ezeket is gyorsan kikapja majd viszont ez már sebészi lesz. Szóval fel kell vágni az ínyem.
Mennyire fájdalmas a felvágás? illetve mennyire rosszabb a bölcsességfoghúzás utáni időszak mint egy sima hátsó fog húzása? Olvastam itt gykn pár kérdést és nagyon megijesztett. kedden lesz a húzás de már most izzadok és szorongok.
mindenképp az a vége hogy maroknyi cataflamot fogok enni egésznap?
Szia!
Nekem most kedden műtöttek ki 2 bölcsességfogat alulról és egy csapfogat fentről. Én is paráztam előtte. Engem altattak, nem vettem észre a műtétből semmit. 2 órás műtét volt délutánra lett kész aznap nem vacsiztam csak iszogattam, mégis legyen vmi a hasamban. A nővérek adtak fájdalom csillapítót, akkor nem éreztem fájdalmat csak kellemetlen érzés volt meg a szám le volt zsibbadva, nem is nagyon tudtam kinyitni. Most már otthon vagyok és fáj ha nyelek, néha a légcsövem is mivel lélegeztetőn voltam, alig tudok beszélni, enni. A fájdalom elviselhető, de inkább estére veszek be fájdalom csillapítót.
Semmi, beadott 4-5 helyre érzéstelenítőt, aztán vártunk.
Mikor már nem éreztem a számat, kiszedte.
Hát, több darabban és egy helyen - ahol eleve gyulladt volt - eléggé fájt. Azt pici pihenőkkel csinálta, de kevesebb mint egy órán belül már itthon voltam.
Azonnal jegelni kezdtem és semmi baj nem lett. Az antibiotikumot is csak azért szedtem, hogy ne fertőződjön el, de amúgy nem kellett, mert fájdalmam épphogy volt - minimális.
Az jobban zavart, hogy gyakorlatilag második nap már bármit megettem volna, ha tehetem, mert annyira éhes voltam :(
istenem, tényleg remélem hogy ennyire ellesz lazázva az egész.
Picit azért erőt adtak a kommentjeitek, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!