Egy csomó fogászati rendelő miért nem képes kiírni a pontos árakat?
Valami igen spéci klinikán lehetett az a 25000 tömés.
Én eddig ahány fogorvosnál voltam mindnél fel voltak tüntetve a pontos árak. Volt, hogy több mindent csinált az orvos egyszerre és megkérdezte, hogy készültem-e ennyi pénzzel, mert fizethetek utólag is.
TB alapú tömísek INGYEN vannak (amalgán és esztétikus FEHÉR tömés is!), évente egyszer a gyökérkezelés, gyökértömés, illetve évente minden fogra egyszer a tömés.
Továbbá a NEAK 2017.07.20-i rendelete alapján a fogorvosnak 1 év jótállást kell adni az elkészített fogakra!
Forrás: [link]
Feleslegesen NE FIZESSETEK!
Valahogy az Sztk-ról megvan a véleményem:D Egyszert úgy tömte be a fogamat, hogy nem rakott olyan elválasztót a két fog közé így a két fogamat összeforrasztotta. Tudod milyen kellemetlen volt? Mehettem másik orvoshoz, hogy szétválassza őket.Illetve, az egyik fognak szétcsiszolta a felületét teljesen megváltoztatva azt, pedig ahhoz hozzá se kellet nyúlnia...
Akkor volt olyan, hogy gyökérkezelték a fogamat régen. Beletört a műszer. Utána csinált röngent és azt állította, hogy jó nincs baj. Aztán lám később kiderült magán orvosnál, hogy szépen 1cm-re benne a fogyökér alatt ott van a műszer beletörve és egyre nagyobb a gyulladás és ki kell húzni.
Szóval erről annyit, hogy ne legyen felesleges fizetés. :) De aki szétakarja cseszetni a fogát menjen sztkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!