Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A körzeti kijelölt fogorvosnál...

A körzeti kijelölt fogorvosnál van lehetőség fognyaki tömésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van néhány fogam, ahol fognyaki kopás alakult ki, ezzel kapcsolatban vagyok érdekelt, ezeket bármelyik fogorvosnál kezeltethetem, és beletartozik a társadalom biztosításomba? Ha pedig nem, esetleg tudtok valami árat mondani, amennyiért szokták ezt foganként kezelni? Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2017. okt. 11. 02:21
 1/6 TR75 ***** válasza:

Persze, a körzeti fogorvos is megcsinálja.

Ha másik fogorvoshoz mész, akkor fizetős a dolog, én úgy tudom, ha csak tömésről van szó, akkor simán a tömés árát kell nézni. Ez függ attól, hogy milyen helységben van az adott fogorvos (országrésztől is függ), és hogy mennyire felkapott szakember.

Szerintem olyan 6-8-10 ezer körül számolhatsz foganként.

2017. okt. 11. 04:21
 2/6 anonim ***** válasza:
A fognyaki tömés pár perc megcsinálja a körzeti fogorvos id.Általában kompozit töméssel pótolja.Azt,hogy beleteartozik-e a társadalombiztositásba nem tudom.Minimális mennyiségű tömőanyagot használ hozzá.
2017. okt. 11. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! Esetleg még azt szeretném ezzel kapcsolatban tudni, hátha tudtok ebben is segíteni, hogy szerintetek hány ilyen esetet csinálhat meg egy adott alkalomnál? Kértem időpontot, de sajnos csak jövő hónap végére adott, esetleg van rá esély, hogy többet is megcsináljon egy időpontnál, vagy most fél óra alatt megcsinál egyet, és akkor 2 havonta mehetek vissza fél évig?:O
2017. okt. 12. 03:27
 4/6 TR75 ***** válasza:
Általában (ha jól tudom) egyszerre egy oldalt csinálnak meg a fogorvosok (mert nem szerencsés mindkét oldalt - vagy az egész szájüreget - érzésteleníteni).
2017. okt. 12. 04:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez már bőven megfelelő, a lényeg, hogy ne egyesével hívogasson vissza, ha lehet!:) Nagyon hálás vagyok a segítségért, köszönöm szépen!
2017. okt. 12. 13:01
 6/6 qborka ***** válasza:
Érdemes egyébként megcsináltatni, nem esik ki hamar? Nekem is kellene 3 vagy 4 fognál.
2020. máj. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!