Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most gyökér kezelzték a foham...

Most gyökér kezelzték a foham Mikor ehetek? Hogy vigyázak hogy ne menjen bele semi a lyukba?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam még fogorvosnál hála az égnek de sajnos most el kellet mennem és azt mondta gyökér kezelni kell eddig oké de most vam egy nagy lyuk a fogamon most az úgy fog maradni vagy mi lesz vele és hogy tartsam tisztán jo oké fogmosásal de hát azzal nem tudom teljesen tisztán tartani

2017. nov. 7. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hidd el kitiszttitja tömés elött, meg még lesz neki gyógytömése elötte
2017. nov. 7. 19:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom nem hallottam amúgy rosszat erről az orvosról csak az volt a rossz hogy nem igazán mondót semit csak csinálta és igy azért eléggé félek de köszönöm a válaszokat
2017. nov. 7. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Másik oldalon egyél addig, hogy ne menjen bele semmi a lyukba és szívogasd, hogy távozni tudjon a genny, jövő héten majd újra kitisztítja, átöblíti és lehet tesz bele ideiglenes tömést.
2017. nov. 8. 07:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Na én pont ezért járok, és inkább fizetek többet is egy jó fogorvosnak, hogy ilyen ne történjen velem. Nekem most fejeződött be egy gyökérkezelés, ami már inkább csak gyökértömés csere volt és nem is volt annyira begyulladva a fogam hogy érezzem. Ettől függetlenül két hónapig gyógyszeres tömést tett bele a fogorvos a végleges előtt, pluszban minden alkalommal kifertőtlenítette lézerrel is.

Szerintem válts egy normális fogorvosra, hidd el jobban megéri majd.

2017. nov. 8. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!