Nyitva hagyott gyökér kezelés meddig fájhat?
Még tavasszal kiesett a tömés az egyik fogamból és csak most mentem elf ogorvoshoz vele, mert elkezdett fájni nyomásra. Gyógyszeres tömést tett bele az orvos, aztán 2 napig jó volt, de megint fájni kezdett, így vissza mentem. Azt mondta gyökérkezelni kell. Egy nagyon pici lyukat csinált a tömésen és azon keresztül kiszedte az ideget. (jó büdi volt) Azt mondta el van halva a fog és hogy be van gyulladva valami hártya ezért most 4 napig nyitva marad a fog, hogy lemenjen a gyulladás és utána tesz bele gyökértömést. Kezd kimenni belőle az érzéstelenítés és már most nagyon fáj cataflamot vettem be rá. Ez normális, hogy ennyire fáj, vagy csak a gyulladás miatt van és holnapra már jobb lesz? Meddig fog még fájni? Gyulladásgátlót se fájdalomcsillapítót nem írt fel a doki.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!