Miért eshet ki állandóan a fogamból a tömés?
Figyelt kérdés
Volt-e már valakinek hasonló problémája? Az egyik fogamból eleinte 1-1,5 évente, most legutóbb pedig már 3 hétre kiesett a tömésem. Azelőtt nem volt ezzel a fogammal ilyen gond, de a többivel sem, soha nem estek ki a tömések. Úgy tudom, meg hallottam másoktól, illetve én is tapasztaltam, hogy egy tömésnek több évig ki kell bírnia. A fogorvosom azt mondta, hogy nagy a lyuk, és lehet ráharapok, ez utóbbit nem vettem észre. Most ismét felhívtam, hogy megint kiesett a tömésem, erre azt mondta, hát nem tudja már tényleg, miért lehet ez, mi lehet ezzel a foggal.2017. nov. 6. 14:32
1/4 anonim válasza:
Helyedben keresnék egy másik fogorvost.
2/4 anonim válasza:
Vannak már jobbfajta tömések is, fogba beépülő, magán fogorvos megcsinálja.
4/4 anonim válasza:
Azt mondja, mert fáj neki beismernie, hogy egy kontár, aki képtelen normálisan tömni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!