Huzasam még ma a fogam?
Figyelt kérdés
Jobb 1-es felül,már csak egy fél fog...mióta kiesett a tömés belőle(2hete) folyamatosan szédülök,leesik a vérnyomásom. Valószínűleg a gyulladás miatt. Ma elhatároztam magam h kihuzatom. Merjek menni ügyeletre?2010. máj. 30. 15:09
1/4 anonim válasza:
szia! ahogy leírtad SZTK-ban csináltattad.Ajánlom a magánrenelőt,mielőtt mondanád tudom ,hogy elkérik a pénzt,de ők nem húznak fogat,hanem rendbe hozzák.Az SZTK-ban még a jó fogadat is kihúzzák.Ha fáj,feltétlen menj el,mert a gyulladás át terjedhet egy másik fogra.Szerintem gondold meg,melyiket választod.Addig is a nospát javaslom,vagy cataflamot fog fájásra.
2/4 A kérdező kommentje:
magándoki is már húzná,csak huzni kellett az időt,mert nem volt pénz pótlásra...most megvan a lé--de igy egy kicsit sporolnák...(10.000ft-ot) 2 kisgyermek mellett,csak gyedből,ez is sok pénz..
2010. máj. 30. 15:21
3/4 A kérdező kommentje:
nem fáj,mert ki van kezelve,de érzem ahogy csúnya szóval írva rohad..
2010. máj. 30. 15:22
4/4 A kérdező kommentje:
magándokihoz 2 hét múlva tudok menni,addigra szépen begyogyulna a helye...igaz nem leszek szép látvány,de ez a folyamatos szédülés sokkal rosszabb
2010. máj. 30. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!