Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Minden foghúzás ilyen nehéz lesz?

Minden foghúzás ilyen nehéz lesz?

Figyelt kérdés

Fél éve húztak először fogat, akkor nagyon megkínlódtam vele, nem akart kijönni, nem is tudta kihúzni a doki, szájsebészetre mentem.

Most megint megyek húzásra. Ugyanúgy szenvedni fogok vele, vagy nem törvényszerű, hogy minden fog olyan nehezen jön ki?

2010. máj. 29. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Az se mindegy hogy egy kettő vagy háromgyökerű fogat húznak de olyan van hogy valakinek nehezen húzható fogai vannak.
2010. máj. 29. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem 3 napja húzták Debrecenben, egy kis darab már korábban letört a fogamból és így is ki tudta húzni fél perc alatt!! Igaz, hogy azóta fáj az ínyem mert, mert kikezdte az a fogó :D:S de még így is jobb, mintha a gyulladt fogam fájna!! amúgy is pár nap és elmúlik..

Szerintem ha nincs letörve a fogadból, akkor nagyon kevés rá az esély, hogy ne tudja kihúzni, de ha az előző fogad egybe volt akkor elég béna orvos lehet.. :S Bár ki tudja nem értek hozzá..

2010. máj. 29. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem sok múlik a fogorvoson is. Érzék kell ehhez is, sztem menj férfi fogorvoshoz, hátha ügyesebben és határozottabban ki tudja húzni!!
2010. jún. 4. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!