Aki dohányzik és kihúzták a fogát, meddig nem gyújtottatok rá?
Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 11:34
1/10 anonim válasza:
Már leszoktam a cigiről, de ahogy kiléptem a fogorvosi épületből. Kellett az ijedtségre. :)
2/10 A kérdező kommentje:
És nem lett belőle semmi baj? Mert állítólag kb 2 napot várni kell, de félek addig nem bírom ki.
2017. okt. 10. 11:51
3/10 anonim válasza:
Életben vagyok, semmi bajom. A foghúzás helye már szépen összehúzódott.
4/10 anonim válasza:
Vicces,.de szintén 76%-os vagyok, mint az előttem szóló, és dohányzom. Nos, egy fogam kellett húzni, ami nem jó helyre nőtt- az állkapcsom szárára, nem tudtam tisztítani, ezért lett baja. 2 óra után rágyújtottam, semmi bajom se lett. Azóta leszoktam. Bár nem volt egyszerű.
5/10 anonim válasza:
Nekem még 4 oráig vérzett,de mikor elállt,rágyujtottam.
6/10 anonim válasza:
Ahogy érzed.
Én nem vagyok erős dohányos. Volt olyan, hogy négy napig húztam cigi nélkül. (Hogy akkor miért szívom? - mert jól esik néha) Volt hogy pár óra múlva már rágyújtottam.
Te látod, hogy mekkora a seb, mennyire fáj, gyulladt volt-e előtte mielőtt kihúzták, meddig vérzik stb.
Ha már végképp nem bírod gyújts rá nyugodtan, de azért jó, ha addig húzod amíg bírod. Maximum szívj kevesebb slukkot, és ne erőteljesen.
7/10 anonim válasza:
Első válaszolónak pedig:
Akkor nem szoktál le, csak hosszú volt a szünet 2 szál között. :)
8/10 anonim válasza:
Amikor a kisőrlőket húzták megvártam míg eláll a vérzés csak 4-6 órával a húzás után. (Talán 6-8 órát ajánlott az orvos.) Bölcsességfog húzás után már 2-3 órával, nagyon óvatosan mert még szivárgott a vér a sebből.(Tudom, nem helyes, de tapasztalt voltam már a 4. foghúzásnál és bajom sem lett belőle.)
9/10 anonim válasza:
#7. Úgy értettem, hogy anno a foghúzás idején még cigiztem, de jelenleg 183 napja füstmentes vagyok.
10/10 anonim válasza:
Sok embernek ahhoz a fejét kéne kihúzni, hogy meg bírja állni, hogy ne gyújtson rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!