Miért ez a lüktető fájdalom gyökérkezelés után, normális?
Figyelt kérdés
Csütörtököm voltam dokinál. Egy tömött fogam fájt, azt kezelte. Már második napja van, hogy nyílaló lüktető fájdalmat érzek.Nem állandó, de gyakori. Másfél hét múlva kell vissza mennem fedőtömésre. Nem ez az első gyökérkezelésem, de ilyen fájdalmat még sosem tapasztaltam.Zsibbadó gyenge fájdalmat igen, de ilyen hirtelen a semmiből jövő aztán enyhülőt még sosem. Mintha áramütés lenne. Ahhoz hasonlítható. Nem szedte ki rendesen az ideget......?2017. okt. 1. 11:07
1/3 anonim válasza:
Így van, ez nem szokványos, ha betömi fájni fog ugyan így.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak kiváncsi voltam más tapasztalt-e ilyet. Holnap jobb ha felhívom szerintem.
2017. okt. 1. 11:45
3/3 anonim válasza:
Menj vissza holnap az orvoshoz, szerintem még tisztítani kell a gyökeret, az áramütésszerű fájdalom arra utal, hogy nincs jól kikezelve még az a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!