Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Honnan tudom meg, hogy büdös...

Honnan tudom meg, hogy büdös a szám?

Figyelt kérdés

Mindig mikor eszek és a barátom csókot akar adni, el szoktam húzódni, mert sosem lehet tudni, hogy nem-e kellemetlen szagú a szám. Honnan tudhatom, hogy az-e? Beleleheltem a tenyerembe, de nem tudom eldönteni. :D

Most lehet, hogy komolytalannak tűnő kérdés, meg viccesen veszem, de komolyan zavar. Ja és nem csak akkor, amikor a barátommal vagyok, hanem mondjuk egy buliban megiszok egy alkoholos italt, akkor utána merjek-e smárolni, nem e büdös a szám?

2010. máj. 27. 23:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat, hogy merjek-e smárolni, még régen volt alkalmas, nem most, mert már barátom van, az csak egy példa, mielőtt valaki belémkötne... :D
2010. máj. 27. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
pia után ne smárolj mert undi pia szagú.Ha ennyire nem bírod eldönteni nyomj kaja után egy tiktakkot vagy egy rágót.Amúgy van szuvas fogad vagy ilyesmi?Azt gondolom reggel érzed hogy mi a helyzet?
2010. máj. 27. 23:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Nincs rossz fogam (legalábbis szerintem), reggel meg nem szagolom meg (nem merem). :DDD

A tic-tac vagy a rágógumi elveszi a büdöst???

2010. máj. 27. 23:53
 4/10 anonim ***** válasza:
az el:)
2010. máj. 27. 23:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam... :D Beiktatok mostmár mindig egy doboz tic-tac-ot/rágót. :D Köszike!
2010. máj. 28. 00:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A Tic-tac jó megoldás kb 5 percig, mert cukor van benne. Egy idő után minden cukros dologtól savanykás lesz a nyálad, és akkor nem túl kellemes az íze/szaga. Ezért utálom a sima, cukros kólát is pl.

Mentolos, cukormentes dolgok a legjobbak, pl. rágó (Orbit, Winterfresh, Airways...stb.)

2010. máj. 28. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvos ismerősöm mondta, halál komolyan: nyald meg a kézfejed, pár pillanat múlva, amikor a nyál valamelyest felszáradt, szagolj oda. Azonnal megtudod, büdi-e a szád, vagy nem. :)
2010. máj. 28. 00:09
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Ez jó: buliban 1 üveg pia bedönt, utána kapásból smárolás akárkivel, aki először szembejön.

És a talán büdös szád miatt aggódsz...

2010. máj. 28. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
azt onnan tudod érezni hogy milyen íz van a szádba. ha nem érzes semmi ízt akkor nem büdös a szád. ha érzel valamit akkor igen
2010. máj. 29. 11:37
 10/10 anonim válasza:
Nekem is tennem kellene valamit szájszag ellen
2013. júl. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!