Honnan tudom meg, hogy büdös a szám?
Mindig mikor eszek és a barátom csókot akar adni, el szoktam húzódni, mert sosem lehet tudni, hogy nem-e kellemetlen szagú a szám. Honnan tudhatom, hogy az-e? Beleleheltem a tenyerembe, de nem tudom eldönteni. :D
Most lehet, hogy komolytalannak tűnő kérdés, meg viccesen veszem, de komolyan zavar. Ja és nem csak akkor, amikor a barátommal vagyok, hanem mondjuk egy buliban megiszok egy alkoholos italt, akkor utána merjek-e smárolni, nem e büdös a szám?
Nincs rossz fogam (legalábbis szerintem), reggel meg nem szagolom meg (nem merem). :DDD
A tic-tac vagy a rágógumi elveszi a büdöst???
A Tic-tac jó megoldás kb 5 percig, mert cukor van benne. Egy idő után minden cukros dologtól savanykás lesz a nyálad, és akkor nem túl kellemes az íze/szaga. Ezért utálom a sima, cukros kólát is pl.
Mentolos, cukormentes dolgok a legjobbak, pl. rágó (Orbit, Winterfresh, Airways...stb.)
Ez jó: buliban 1 üveg pia bedönt, utána kapásból smárolás akárkivel, aki először szembejön.
És a talán büdös szád miatt aggódsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!