Mi lehet ez a fogamon, aggódnom kellene? Menjek újra fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre ezeket a kis sárga foltokat a fognyaknál, a képen a bracketektől balra. Kicsit megijedtem, mitől lehet, szépek a fogaim, helyesen is mosok fogat és sohasem volt ebből probléma. Egy hete voltam fogorvosnál, akkor még nem látszódtak, 3 hét múlva aktuális újra, gondoltam megkérdezem, mert gőzöm sincs, mi lehet ez. Kicsit megijedtem, nem találkoztam még ilyennel:
Köszönöm előre is! Ill. fontos, hogy ezt lássa mostanában fogorvos? (Nem hiszem, hogy számít, 8 hónapja van fent a fogszabályzóm, de nem hiszem, hogy az lenne a ludas, eddig semmi gondom nem volt miatta)
2017. szept. 21. 18:30
1/1 anonim válasza:
Fogkő. A fogszabályzó miatt nem tudod ott is rendesen megmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!