Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Menthető vagy húzás?

Menthető vagy húzás?

Figyelt kérdés
Jó pár éve gyökérkezelték az egyik fogamat. Azóta sajnos apróbb darabok törtek le belőle, de nem volt zavaró. Ma viszont teljesen random kiesett belőle a komplett tömés. Szóval a fogam most úgy néz ki hogy belül teljesen üreges és a szélső rétege van meg csak. Hozzáteszem vannak szuvas részei. Ebből már valószínűleg húzás lesz ugye? Vagy van esély arra, hogy betömjék vissza? Tudom fogorvos fog biztosat mondani, de kíváncsi vagyok és kicsit aggaszt.

2017. szept. 20. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod ki szenvdne vele, egyszerűbb, ha kikapják.

A drága fogorvosom anno az összes bölcsességfogamat! betömte, mert... és mosz szívhatok vele rohadt drágáért, hogy kihúzogassák, mert törik el a tömésnél, meg folyton gyulladt, hiába mosom naponta 2x.

2017. szept. 20. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
ezt ki kell szdetni ne szenvedj vele!!az mar más kérdés hogy ezt hogy tudja kihúzni, lehet csak műtéti uton.
2017. szept. 20. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy szeretném megmenteni a fogam addig amíg lehetséges..

Igen, arra egyébként gondoltam, hogy ezt kihúzni nem biztos hogy egyszerű lesz, ha az lesz a vége.

Köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 20. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézesd meg fogászaton, lehet csappal és koronával megoldható.
2017. szept. 21. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!