Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Vissza kéne mennem a fogásztra?

Vissza kéne mennem a fogásztra?

Figyelt kérdés

Gyökérkezelés alatt áll a fogam, a vége felé járunk.

Ma is voltam, kaptam bele gyógyszeres /ideiglenes/ tömést. Nemrég viszont kijött a tömés nagy része, bár azért a lyukat teljesen fedi, csak félek, hogy a maradék rész sem fogja bírni a két hetet. Meg ilyen keserű írzt is éreztem, ami szerintem vagy a fertőtlenítő vagy a gyógyszer íze lehetett, vagyis tényleg jó nagy rész jöhetett ki. Visszamenjek holnap?

2010. máj. 27. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj vissza.
2010. máj. 27. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld telefonon felhívni a fogorvosod, elmondod, mi történt, vagy visszahív, vagy nem. Semmiképpen ne hagyd 2 hétig így.
2010. máj. 27. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi!

Nekem is ugyanez volt 2 hétig! Semmi baj nincs, mikor visszamentem az orvoshoz kérdezte is hogy kiesett? De nem mondott semmi rosszat! Csak egy vattát vagy egy kis anyafot dug bele nem tömést... nem hetekre szól ha kiesik természetes!

2010. máj. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!