Foghúzás után meddig fáj a seb és az íny?
Figyelt kérdés
Dohányozni lehet? Azt hallottam a nikotin elősegíti a sebgyógyulást./jótékony hatása is van/2010. máj. 27. 13:12
1/4 anonim 

válasza:

seb van a szádban és cigizni akarsz?
hát te nem vagy normális...
2/4 anonim 

válasza:

szia:)
ha kihúzzák, akkor max. a zsibbasztó elmúlása után érezhetsz fájdalmat, de másnap már nem fáj egyáltalán:)
az íny az ami érzékeny pár napig, szóval nem ajánlott száraz ételeket fogyasztani, szóval chipset meg ilyesmit ( ami felsértené a gyógyuló ínyt) nem szabad:)
a dohányzást szerintem nem ajánlatos...nem jó az ha füst megy a sebbe...:)
jobbulást:)
3/4 A kérdező kommentje:
Első! Te nem vagy normális mert egyből így beszélsz másokkal! Én is csak HALLOTTAM ezt, ezért írtam ide hogy utána járjak, mert ugye azért van az oldal hogy az ember kérdezzen, te bunkó.
Második, köszi szépen! :)
2010. máj. 27. 14:00
4/4 anonim 

válasza:

Nem szabad cigizni, nagyon durván elindulhat tőle a vérzés. És a dohányfüstnek nincs semmilyen jótékony hatása, gondolj csak bele, ha így lenne, akkor nem lehetne szájrákot kapni tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!