Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog gyökérkezelés, megmenthető...

Fog gyökérkezelés, megmenthető a fogam? Többi lent

Figyelt kérdés
Le tört a fogamból egy darab kb 2 éve, újra lett építve, de 2 napja, egy picit bele nyilalt a fájdalom, egész nap nem fáj semmi baja enni is tudok vele, esténként picit kellemetlen érzés meg feszül meg kicsit sajog de az se nagyon jellemző, fogorvos szerint egyből gyökérkezelni kell, valakinek volt már hasonló esete h megmentették a fogát?

2017. szept. 15. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Mamámnak volt,mikor huszonéves volt.Még tíz évig bírta a foga,utána kellett kihúzni.
2017. szept. 16. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyökérezelés megoldás lehet. Utána még nagyon sokáig lesz ragasra alkalmas a fogad. Sok mindentől függ ez persze, de szerintem jók az esélyeid. Másfelől meg ha a törés miatt nem maradt elég csont, akkor koronát tesznek ra.
2017. szept. 16. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sajog akkor már az idegek is érintve vannak és valószinüleg gyökérkezelni kell.Nekem letört fogat mentettek,azt nem gyökérkezelték,de a gyökérkezeléssel jó eredményeket lehet elérni.Melyik fogadról van szó?
2017. szept. 16. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy kérdezte az utolsó: nem mindegy melyik fog, de nagyon sok esetben a gyökérkezelés megoldás. Ha correct a gyökértömés akár évtizedeket ki fog bírni a fog.
2017. szept. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!