Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nektek mennyibe került egy...

Nektek mennyibe került egy fogtömés magán dokinál?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy akinek volt gyökérkezelés + tömés összesen mennyit fizetett, melyik fog volt, hány alkalom?

Az is érdekel, ha nem kellett gyökérkezelni, csak simán tömni.

Nekem már úgy néz kis, hogy 30 ezerbe fog kerülni egyetlen fogam, mire végeznek vele. Kisőrlő fog.

Csak már kicsit bosszant, hogy nyújtjuk, mint a rétestésztát és sokallom az árat. Még lenne mit betömni, de így félek hozzáfogni a többihez.

A körzetis orvosom meg állandóan szabin van, még akkor is, ha időpont lenne hozzá, de se szó se beszéd lelép. Így megint nem lehet hozzá kezdeni.

Más is ilyen sokat fizet? Vagy én fogtam ki egy lenyúlós dokit?

2017. aug. 28. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Sima tömés 9000 Ft.
2017. aug. 28. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyökérkezelés töméssel nekem egyszer 30ezer, egyszer pedig 25ezer volt, attól is függ, hogy hányszor kell menni.
2017. aug. 29. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sima tömés 5000.

Gyökérkezelés 30-40.

2017. aug. 29. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Update:

Kész a fogam.

33.000 forintba került összesen. Gyökérkezelés két alkalom + gyökértömés + fényre kötő tömés. De legalább az eredménnyel meg vagyok elégedve.

2017. szept. 7. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
12 ezer egy kisebb tömés. Egy nagyobb 18 ezer.
2017. okt. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!