Ilyen szemet fogorvossal talalkozott mar valaki?
Én ingyenes fogászaton jártam egy évvel ezelőtt,azelőtt mindig magánban,de történt egy balesetem és sos kellett doki,így bementünk pesten a szentkirályiba. Egy tanuló csinálta az egyes fogam... már aznap kiesett a tömés és sajnos azt is láttam,hogy nagyon kifúrta a fogam:/ visszamentem konkrétan sírva,hogy így mégis hogy éljek? Az egyes fogam amit mindenki lát kb a feléig ki volt fúrva,úgy néztem ki mint egy hajléktalan. ő megígérte hogy két nap múlva helyrehozza...na addig ki se mozdultam a házból,félve visszamentem hozzá, hát abból sem lett sok köszönet,bár az már nem hullott ki,de olyan csúnya munkát végzett,hogy 2 méterről is látszott a tömés... pár nap múlva magánban gyönyörűen megcsináltattam.
Javaslom ne menj vissza a dokidhoz,keress valaki mást,mert az nagyon nagy kontár lehet akinál már aznap kiesik a tömés.. olyat hallottam,hogy valkinek évek múlva rágózás közben pl kiesik a tömés,de az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!