Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyen szemet fogorvossal...

Ilyen szemet fogorvossal talalkozott mar valaki?

Figyelt kérdés
Betomte egy fogamat, a tomes meg aznap kiesett es igy latszik, hogy a fog majd' ugyanolyan szuvas, mint elotte. Kivancsi lennek, hogy jart mar igy valaki? Gondolom, nem szamitott ra a doki, hogy a tomes ilyen hamar kiesik es kiderul a dolog. Visszamerjek menni hozza? Felek, ha reklamalok, masodjara "bosszubol" ugyanugy vagy megjobban elrontja.

2017. aug. 20. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ingyenes fogászaton jártam egy évvel ezelőtt,azelőtt mindig magánban,de történt egy balesetem és sos kellett doki,így bementünk pesten a szentkirályiba. Egy tanuló csinálta az egyes fogam... már aznap kiesett a tömés és sajnos azt is láttam,hogy nagyon kifúrta a fogam:/ visszamentem konkrétan sírva,hogy így mégis hogy éljek? Az egyes fogam amit mindenki lát kb a feléig ki volt fúrva,úgy néztem ki mint egy hajléktalan. ő megígérte hogy két nap múlva helyrehozza...na addig ki se mozdultam a házból,félve visszamentem hozzá, hát abból sem lett sok köszönet,bár az már nem hullott ki,de olyan csúnya munkát végzett,hogy 2 méterről is látszott a tömés... pár nap múlva magánban gyönyörűen megcsináltattam.

Javaslom ne menj vissza a dokidhoz,keress valaki mást,mert az nagyon nagy kontár lehet akinál már aznap kiesik a tömés.. olyat hallottam,hogy valkinek évek múlva rágózás közben pl kiesik a tömés,de az más.

2017. aug. 20. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt! Az a bajom ezzel, hogy mar egyszer kifizettem neki, penzert meg csak elvarnek valamilyen minoseget en is. Nem szivesen fizetnem ki ugyanezt masik dokinak, de sajnos a felelem rakenyszerit.
2017. aug. 20. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én olyannal találkoztam SZTK-ba, hogy a 5-ös fogamat tömte. Úgy volt megbeszélve. A 6-os fogam már gyökér kezelve volt máshol illetve csapos felépítéssel felépítve. Ő meg mondta, hogy arra korona kellene (pedig nem). Erre fogta és belenyúlt a hatosba is. (Átalakította a felszínét). Plusz az 5-6-os fogamat összeforrasztotta. Tehát. A két fog közé is rakott tömőanyagot. Rá az ínyemre és olyan volt, mintha egy hatalmas hosszú fogam lett volna ott. Képzeled milyen szörnyű érzés volt mikor kiment a lidocain. Elmentem gyorsan egy másik orvoshoz, csak fogta a fejét, hogy mi a jóisten ez.
2017. aug. 20. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha fizettél érte akkor újra nem kell fizetned. Ilyenkor garanciát kell vállalniuk. :)
2017. aug. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!