Van olyan fogszabályzó, ami tényleg nem látszik? (több kérdés lent)
Figyelt kérdés
Igaz, hogy felnőtteknél nem alkalmazható éjszakai fogszabályzó (a kivehetős, ezt olvastam egy oldalon)? A feltételei valóban azok, hogy nem lehet lyukas/szuvas fogam? Olyat szeretnék, ami valóban NEM látszik, vagy csak nagyon kicsit, tudnátok ilyenek ajánlani? Esetleg rendelőt ajánlanátok ahol nagyon jól dologznak? Budapesti vagyok.
Köszönöm!!
L/23
2017. aug. 29. 13:59
1/7 anonim válasza:
A rögzitettet lehet a fog belső oldalára tetetni így nem látszik
2/7 anonim válasza:
Azt tudod ,hogy millió felett van ? Pesten biztosan minden második helyen van ilyen . Nézz körül a neten .
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy minden 2. helyen van, de ahol jól dolgoznak, az kevés. Sok beszámolót olvastam, ahol nagyon elrontották emberek fogait.
Az árakkal tisztában vagyok. Nem mindegyik milliós nagyságrend.
2017. aug. 29. 14:28
4/7 anonim válasza:
Semmit nem ér felnőtt korban az éjszakai(kivehető) fogszabályzó, állandó kell. Nekem porcelán van, elég diszkrét,(kb. kartávolságból azért már észrevehető) de nem kelt olyan hatást mintha fémhalom lenne a szádban. A láthatatlan (a fogak belső részére felragasztott) készülék szerintem irreálisan drága, ha nagyobb korrekcióra van szükség nem alkalmazható, hosszabb vele a kezelési idő és kevés helyen vannak birtokában a szükséges szaktudásnak/kevés helyen elérhető.
5/7 anonim válasza:
#1 voltam nekem most lesz a felso allkapcsomon es elvileg belulre fogjak ragasztani de csak annyi hiba van a fogammmal hogy nem egyenesen all hanam picit a bal 1-ea be van dolve
6/7 anonim válasza:
Tetess fel állandót és ne légy hiú. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elgondolkozom a porcelános megoldáson...
2017. aug. 31. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!