Hogy birjam ki reggelig? FOGFÁJÁS!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma este 6órakkor kezdett el fájni az egyik felső fogam, ami le van törve, de be van tömve, és ez a második tömés benne.
Nyolc óra után iszonyúan belehasított a fájdalom, egy órája vettem be algopyrint de semmit sem hatott. Öblögettem pálinkával, de az csak pár percig hat. Reggel 8 kor lesz fogorvos, szeretnék legalább pár órát aludni, hogy ne érezzem a fájadalmat és gyorsabban teljen az idő. Tudtok mondani valamit, hogy mit tudnék csinálni addig? Vagy öblögessek egész éjszaka?
2017. aug. 13. 21:40
11/16 anonim válasza:
A Gy-44 nevű pontot a második és a harmadik lábujj közötti úszóhártyán találod. Masszírozása elsősorban akkor segít, ha a fájdalom az alsó állkapocsban jelentkezik.
12/16 A kérdező kommentje:
Felül fáj :(
2017. aug. 13. 22:35
13/16 anonim válasza:
Algoflex Forte nekem segíteni szokott. Öblögetés sós melegvízzel. Listerin alkoholos öblögető illetve tantumverde. Simán ki lehet bírni egy estét fogfájással. Akkor sírjon az ember, ha heteket kell kibírni. Legyen már benned egy kis erő.
14/16 A kérdező kommentje:
Utsolsó... Nem szokott fájni a fogam, sőt, kb semmim
Egyébként voltam orvosnál, gyökérkezelni kell
2017. aug. 14. 21:12
15/16 anonim válasza:
Akkor sok kitartást a gyökérkezeléshez.
Jobbulást kívánok!
16/16 anonim válasza:
Nem gáz a gyökérkezelés. Pár perc alatt végez, nem is érzed érzéstelenítő alatt. Mikor végez után már nem fog fájni, hiszen nincs ideg benne. Utána még vissza kell menni, hogy rendes tömést rakjon bele. Azt nem lesz gondod azzal a foggal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!