Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy birjam ki reggelig?...

Hogy birjam ki reggelig? FOGFÁJÁS!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma este 6órakkor kezdett el fájni az egyik felső fogam, ami le van törve, de be van tömve, és ez a második tömés benne.

Nyolc óra után iszonyúan belehasított a fájdalom, egy órája vettem be algopyrint de semmit sem hatott. Öblögettem pálinkával, de az csak pár percig hat. Reggel 8 kor lesz fogorvos, szeretnék legalább pár órát aludni, hogy ne érezzem a fájadalmat és gyorsabban teljen az idő. Tudtok mondani valamit, hogy mit tudnék csinálni addig? Vagy öblögessek egész éjszaka?

2017. aug. 13. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valami erősebb fájdalomcsillapító esetleg? Amikor már eltelt annyi idő az Algopyrin után. Szegfűszegre harapva a fájós foggal egy rövid időre csodát tesz, de sajna ez a csoda sem tart örökké.
2017. aug. 13. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
cataflam remélem van, mert az való erre
2017. aug. 13. 21:51
 3/16 A kérdező kommentje:
Cataflam sajnos Elfogyott :/ azért vettem ba algopyrint, de semmit nem használ
2017. aug. 13. 21:53
 4/16 anonim ***** válasza:

Tudom most perpillanat nem segít a tanácsom de én időnként íratok fel Cataflamot a fogorvossal vagy háziorvossal, hogy mindig legyen itthon.

Szerintem csak a diclofenac hatóanyagúak csökkentik a fogfájást.

Jobbulást!

2017. aug. 13. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
Ne csak öblögess a pálinkával, idd is meg. 3 feles az Algopyrinre és úgy alszol mint a bunda.
2017. aug. 13. 21:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Jegeld az arcod kívülről. Egy percig kb rajta hagyod egy vékony ruhán keresztül a jégzselét, majd pihenteted pár percig, és ismételgeted addig, ameddig nem múlik el a fájdalom. Hatásosabb, mint a gyógyszer.
2017. aug. 13. 21:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. aug. 13. 21:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Van fogorvosi ügyelet:

Bp. 8. kerület Szentkirályi utca 40.

Lehet, hogy másutt is van, meg lehet nézni interneten, ha erre a címre nehezen tudsz eljutni.

2017. aug. 13. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
só, bors, és néhány csepp víz keverékéből összeállított paszta, mely közvetlenül az érintett fogakon alkalmazva néhány perc alatt kifejti hatását. A meleg sós vízzel való öblögetés is segíthet, vagy az arcod jegelése.
2017. aug. 13. 22:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Szorítsd a hüvelykujjadat a kinyújtott mutatóujjadhoz és figyeld, ahogy a két ujj közötti izom kidomborodik. A domborulat legmagasabb részén található a Vab-4 nevű akupresszúrás pont, melynek masszírozásával a felső állkapocsban jelentkező fogfájás kezelhető.
2017. aug. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!