Afta mitől alakul ki a szájban és hogyan kezelhetem?
Már 4.napja küzdök aftával. Kezdődött a felső fogsorom egyik végében - először azt hittem, hogy forró étellel megégettem az ínyemet, de nem. Elkezdtem Vagothyllal kezelni, az eddig mindig bevált, aztán húzódik jobbról balra. Én ezt nem értem. És nem egy van, hanem kezdődött egy naggyal vagy kisebb csoportban, aztán több kisebb van már lassan a felső fogsorom másik oldalán.
Emésztési gondok okozzák? Rossz fogak? Augusztus 14-én megyek fogorvoshoz újratömetni az egyik fogamat, mert kiesett a tömés, egy másikat pedig húzni kell (gyökérkezelt). Esetleg fertőzés? Gyenge immunrendszer? Valakinek bármiféle ötlete ennek a kezelésére? A Vagothyl ezek szerint vagy nem használ vagy baromi lassan fejti ki a hatását hiába kenem végig vele az ínyemet mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!