Tündi0212 kérdése:
Letört a fogamból egy darab nem szuvas ilyen esetben is kell gyökérkezelés?
Figyelt kérdés
Alsó k is örlőből egy darab letört nem nagy a szeléböl lb a negyede ! Sima tömésel meglehet oldani ? Vagy már ilyebkor kell gyökérkezelni?2017. júl. 29. 21:09
1/4 anonim válasza:
Nyugi, csak betömi, de menj minél hamarabb, hogy el ne fertőződjün, vagy ne törjön tovább, mert akkor viszont ki kell húzni.
2/4 anonim válasza:
1/4 rész az már nagy darab töméshez, feltételezem, hogy inkább koronázni kell.
3/4 anonim válasza:
Nekem betömtek pár napja egy szintén ilyen fogat - jó nagy darab hiányzott az oldalából - nem gyökérkezelték. Azóta is egyfolytában fáj a tömés, remélem nem gyulladt be a gyökér. Szóval, be lehet tömni, viszont nem garantált, hogy egy hét múlva nem kell menni gyökérkezelésre. Majd az orvos megnézi, és megmondja.
4/4 anonim válasza:
nekem a télen tört le az alsó rágófogam csüscskéből kb.3-4mm inyig.Nem kellett gyökérkezelni visszaépitette a fogorvos tömésből,meg a régi tömést is kicseréltettem benne és nagyon jól funkcionál.Nyugi!Kihúzatni biztos nem kell,de menj minél előbb ha fájni kezd,érzékeny lesz akkor gyökérkezelni is kell.Én vártam vele 2hónapot,szerencsére nem lett baj,ha nem is tud azonnal vállalni a fogorvos nem lesz baj,de mielőbb hivd fel,hogy megbeszéljétek az időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!