35 felett fogszabályozó?
Figyelt kérdés
35 felett szerintetek mennyire használható még a fogszabályozás? Mennyire érdemes feltetetni alulra és felülre?
És főként milyen lehet kívülállónak, hogy felnőttön lát.
2017. júl. 16. 19:46
11/16 anonim 

válasza:

10-es, nekem is van jó pár tömött fogam, és felrakták rá a fogszabályzót. Sőt az egyik fogamnak az oldalát fogszabályozás közben tömték be mert előtte kiszedtek egy fogat, és attól nem látszódott az a kis szuvasodás.
A lényeg, hogy gócos, gyulladt, illetve nagyon rossz szuvas fogad ne legyen mert azokat előbb meg kell csináltatni.
12/16 A kérdező kommentje:
nekem túl szűk a fogsorom, tehát tuti kell majd tágító is :(
2017. júl. 17. 18:33
13/16 anonim 

válasza:

A tágításhoz felnőttkorban már lehet, hogy műtét kell.
14/16 A kérdező kommentje:
most megyek mintavételre és harapási mintát is vesznek :(
2017. júl. 18. 07:09
15/16 anonim 

válasza:

Bármely életkorban lehet fogszabályozni,persze vannak felnőtteknél bizonyos korlátok már.Én is 32 évesen lettem fogszabályzós férfiként.Szerintem egyáltalán nem ciki egy felnőttön fogszabályzót látni,sőt gondolom nő vagy és cuki egy fogszabis mosoly.Az sem elhanyagolható,ha egészségügyi okokból kell,de ha az esztétika miatt csináltatod,akkor sem.Biztos lesznek negatív beszólások is,mint az egyik előttem hozzászóló is említette,de a többség pozitívan áll hozzá.Nekem is voltak ilyen beszólások,hogy minek kellett ez neked,ennyi idősen ciki a fogszabi és ehhez hasonlók.Ezeket elengedtem,nem foglalkoztam vele,csak a végeredményre koncentráltam.Minden fájdalom,kellemetlenség ellenére egy percig sem bántam meg,hogy belevágtam a kezelésbe.Arra azért kérdezz rá,ha esztétikusban gondolkozol,és ha dohányzol,akkor nem színeződik el egy idő után.Annyit mondhatok,hogy az átlátszó gumi egy hónap után elszíneződik kissé,de azt úgyis lecserélik.Ja és a tömött fogak nem akadály.Simán feltették nekem is.Kívülállóként meg egyfajta igényességet sugárzol a környezeted felé,akárhány évesen viselsz fogszabályzót.
16/16 A kérdező kommentje:
és még fent van neked?
nem dohányzom, de még nem tudom, hogy esztétikus legyen-e..
2017. júl. 22. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!