Mit kell vele tenni? Normális?
4 napja húzták ki egy hátsó örlőfogam (nem volt semmi baja, csak félre nőtt és ki kellett húzni). Fájdalom valamelyest csillapodott, nincs bedagadva és nem is vagyok lázas, viszont a seb felszíne fáj és 2 napja van rajta ilyen sárgás-fehéres valami. Olvastam utana az interneten, mi lehet, azt írták vagy genny vagy varasodik. Szerintem genny, mert 2 napja olyan elviselhetetlen íz van a számban, hogy beleőrülök! Hiába mosok fogat vagy öblögetek. Nem a fájdalomba, hanem ebbe a kibírhatatlan izbe fogok beleőrülni! Kérlek segítsetek, mit tehetnék ellene?! Próbálom tisztogatni, de 2 óra múlva ugyan úgy teli lesz mintha mi se történt volna
Nagyon nincs reményem! Fogorvosom szabadságon
Segitseget elore is koszonom
Ne tisztogasd le az általad gennynek gondolt réteget. Lehet, hogy te tévedsz és csak ártasz vele.
Irány az ügyelet.
Az a seb valószínűleg begyulladt.
Vagy kiesett vagy nem is volt vérdugó.
Irány az ügyelet vagy az első szóba jöhető fogorvos.
Nagyon nem tetszik nekem az a mondat, hogy darabokban szedted ki. Semmit nem lett volna szabad kiszedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!