Fogszabályzó 18 évesen?
Figyelt kérdés
18 éves leszek a hónap végén és szeretnék fogszabályzót.18 év felett mennyivel drágább és mennyibe kerül?2017. jún. 20. 10:38
1/11 anonim válasza:
35 ezer 18 alatt
60-100 ezer 18 felett
Még sorolhatnám. :)
2/11 anonim válasza:
Csak felső fogszabim van, évekkel ezelőtt tették fel akkor 100 volt. Nemrég rákérdeztem a dokimnál hogy mennyi lenne az alsó és 180 :D Szóval lesz mire gyűjtögetni, de megéri. Szerintem nagyon nézz utána hol mennyibe kerül!
3/11 anonim válasza:
Ajánlom a Szentkirályi utcai fogászatot. :)
16/L
4/11 anonim válasza:
"60-100 ezer 18 felett" te melyik bolygón élsz?
18 év felett legyen úgy az a 60-100 ezer alsóhangon 150 ezer. De ez nagyon alsóhang.
Szerintem számolj egy olyan 300 ezerrel vagy többel ha alulra és felülre kell.
5/11 anonim válasza:
Figyi a mi városunkban ennyi. Ne oktass ki, nekem 60.000 volt.
6/11 anonim válasza:
Akkor mond meg kérlek hol laksz mert én is szeretnék 60e ért:)
8/11 anonim válasza:
És milyen fogszabályzód van ha szabad kérdezni? Állandó? Mert állandó fogszabályzót ennyiért nem raknak fel 18 év felett.
9/11 anonim válasza:
Na megnéztem ezt a poadeliát amit írtál.
Rögzített fogszabályozás:
- egy állcsontra fém: 130.000 Ft/tól
- egy állcsontra porcelán: 190.000 Ft/tól
Hoppá mi? Te miről beszélsz angyalom.
10/11 anonim válasza:
Készülék ára nekem 70 ezer volt, de ez a fogtechnikai díj ,amit csekken befizettem. Szóval a doki még nem kapott érte semmit. Kizárt, hogy annyi lett volna 18 év felett. (20 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!