Képződhet-e csak 1-2 fogon fogkő?
Figyelt kérdés
Vagy elképzelhető,hogy van a többin is csak nem szembetűnő.Egy fogamom egész lent az inynél van egy réteg és gondolom az fogkő.Elég sok rágcsálnivalót-chips,stb. ettem az utóbbi időben gondolom az felelős lehet ennek a kialakulásában.Kb.fél éve voltam fogkő leszedésen.2017. jún. 12. 17:20
1/3 anonim válasza:
Nekem is alul az elso ket fogam kozt van tobb fogjo. De sajnos a tobbin is , csak ott kevesebb. Ez nyal osszeteteltol is fugg. Van aki hajlamosabb ra. Persze fogselyem+fogmosas ezerrel !!!
3/3 anonim válasza:
Van máshol is, de a két elülsőn feltűnő. Nekem nemrég szedték le, mindenhol volt (a fogak belső felületén is), csak az annyira nem látszik.
Amúgy nekem a fogorvos azt javasolta, hogy váltsak elektromos fogkefére és megmutatták a technikát, hogy főleg az íny és a fogak találkozását kell mosni, körkörös mozdulatokkal (kézi fogkefével is ezt kell, de az macerásabb). Szerinte ugyanis a fogkő a rossz fogmosási technika eredménye.
Apám azt mondta, amióta elektromos fogkefére váltott, egyáltalán nincs fogköve (évek óta), most már én is azzal mosok, de még csak pár hónapja, szóval nem tudok érdemi eredményről beszámolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!