Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj az arcom jobb...

Nagyon fáj az arcom jobb oldalán a fülem, fogam és néha a fejem. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Pár napja elkezdett az a fogam fájni amelyik ki lett idegelve majd be lett tömve kb.2 éve. Aztán rá kb. 2 napra a fülem, majd a fejem is. Anyukámmal arra gondoltunk,hogy huzatot kaphatott az az oldalam. Kezdek egyre jobban aggodni mert a fogam és a fülem egyre jobban fáj. Orvoshoz nem szeretnék menni mert már csak pár hét van és nem lenne jo hiányozni. Utánna olvastam egy kicsit és pár helyen azt irták hogy a fog lehet begyulladva, de olyan is volt ahol azt irták hogy a fül.

A családtagjaim viszont azt mondták hogy biztos huzatot kaptam a sok szellőztetés mellet.

Nektek mi a véleményetek?

2017. máj. 31. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Elmész fogorvoshoz és megmondja majd neked.

Az rossz kifogás, hogy kimaradnál miatta. Délután is lehet menni.

2017. máj. 31. 22:36
 2/6 A kérdező kommentje:
*...mert már csak pár hét van az iskolából...
2017. máj. 31. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ
2017. máj. 31. 22:38
 4/6 anonim válasza:
Nálam az arcüreggyulladásnak voltak ilyen tünetei.
2017. máj. 31. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Mielőbb menj el fogorvoshoz, ide du is elmehetsz, nem kell hiányozni az iskolából.
2017. jún. 1. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Abban igazuk van, hogy a huzat lehet az oka.

Minden eset más és más, de elmondom, hogy nálam ez hogy zajlott/zajlik.

Volt egy rossz fogam, aminek a kezeltetését húztam, halasztottam a munkára fogva, de lássuk be féltem a húzástól. Felső, Hátsó örlő fog volt. Utóbbi hónapokban gyakran kaptam huzatot. Minden alkalommal éreztem, ahogy belehasít a fülembe a levegő, olyankor másnap a rossz fog környéke, gyakorlatilag az egész qvadráns ahol a fog volt fájt, érzékeny volt. Fájt tőle a halántékony, a tarkóm azon az oldalon, feszült az arcom. Ez tartott egy napig, utána elmúlt. Ilyenkor mindig megfogadtam, hogy mostmár doki, de mikor nem fájt, akkor tudomást sem vettem róla, halogattam tovább.

Egyik nap azonban ugyancsak éreztem, ahogy huzatot kapok és nem úsztam meg annyival, hogy egy nap alatt elmúlt. Ráment az arcüregemre. Bedagadt az arcom, fájt. A gyulladás alig akart lemenni, hogy ki tudják húzni. Mikor húzásra került a sor még akkor is gyulladt volt kicsit, 4 érzéstelenítő kellett. Kihúzták, fokozatodan javult, de az arcüregemről a gyulladás csak hetekkel később múlt el teljesen.

Szóval megszendevtem rendesen.

Azóta azon az oldalon mindig be van dugva a fülem egy kis vattapamaccsal.

Szóval ne várj, ne húzd az időt.

Fogorvos, házi orvos véleményét is kérd ki, mert lehet arcüreg, vagy fülgyulladás is.

De egy rosszul gyökérkezelt fog is.

Jobbulást!

2017. jún. 1. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!