Milyen fogkrémet ajánlotok érzékeny fogra és gyulladt ínyre?
Figyelt kérdés
Kb másfél hete kezdett el nagyon érzékeny lenni az első 4 felső fogam a hidegre és kissé a melegre is.
Az ínyem jobb oldalon néha-néha be szokott gyulladni.
2017. máj. 29. 10:11
1/4 anonim válasza:
Fogakkal orvoshoz menni, az inyre meg a forever fogkrémje a legtutibb, meg a paradontax, de utóbbinak fos íze van.
2/4 anonim válasza:
Orvoshoz mennék, mert a gyulladt fogíny problémát jelez. Akár valami komoly is lehet, ha nem nézeted meg és nem kezelik, ha kéne. Pl. lehet tályog a foggyökérnél, ami elég súlyos dolgokat tud okozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Voltam vele fogorvosnál. Annyit javasolt, hogy használjak rendszeresen fogselymet.
2017. máj. 29. 12:23
4/4 anonim válasza:
Ha hidegre és melegre érzékeny, és orvos szuvasodást nem látott, akkor használj Sensodyne Rapid fogkrémet, gyulladt ínyre nekem a Meridol fogkrém vált be Parodontax szuper soft fogkefével, és kenegesd a fájó ínyedet Gingisol plusz oldattal.
Persze én megnézetném egy másik fogorvossal is, nincs-e a fognak baja, nem kell-e fognyaknál tömni, vagy belakkozni, nekem lakkozta fogorvos miután betömte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!