Milyen fogkrémet ajánlotok? (Ami, hamar eltünteti a sárgaságot. ) Nektek melyik jött be a legjobban?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 15:19
1/5 anonim válasza:
a balnx állitólag ne rossz de nem lehet állandóan azt használni ha jól tudom. De az igazán sárga fogakon egy fogkrém sem segit....
2/5 anonim válasza:
Egyik sem. Ha rendesen mosol fogat naponta 2-szer, és sárgák a fogaid, az nem a fogkrém hibája, hanem egyszerűen ilyen színű a fogad.
3/5 anonim válasza:
Lacalut white is jó,nézd meg a krémmánián.
4/5 anonim válasza:
egyik sem..
ahogy a 2. írja, én napi nem is 2szer hanem 3 szor mostam, rossz fogaim nincsenek, használtam mindent, pénztárcát nem kímélve (sensodyne, elmex, blanx...stbstbtsb)
viszont elmentem fogfehérítésre... 10E volt kuponnal (amúgy 80 körül)
nagyon-nagyon látványos eredményt hozott..fél éve tart is
5/5 anonim válasza:
nekem a Foreveres fogkrém vált be, kellemes ízű, aloe verát és propoliszt tartalmaz, mind2 antibakteriális hatású, gyulladás csökkentő, nem tartalmaz fluoridot, és egészséges csontszínű lett/maradt tőle a fogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!