A Fogorvosom a kezelések alatt, sohasem visel Gumikesztyűt! Ez szóvá tehető? Vagy más módon is lehet steril a keze?
# 9
Ebből a hozzászólásodból ítélve te úgy vagy fogorvos hallgató, ahogy én asztrofizikus a NASA-nál.
No az enyém pedig, akit ott hagytam, viselt, csak éppen nem cserélte le a beteg után és azzal fogta meg a kilincset is amikor átmentünk röntgenre.
Egyszer nyitva maradt az ajtó és láttam ahogy kotorászik valakinek a szájában, majd behívtak és se kesztyűcsere, se kézmosás, nekiállt az én számban matatni.
Akkor inkább ne viseljen kesztyűt, mossa le jól a kezét fertőtlenítővel.
Tiszteletben tartva minden szakmát, a fogorvosokét is, én azt gondolom, Te az Ügyfél vagy, aki fizet ezért a szolgáltatásért. Lehet hogy az orvos nem érzi kockázatosnak a dolgot, de Téged ez zavarhat és ezt jogod van elmondani.
Ha azt ,ondja valaki, hogy "Doktor úr, én eléggé tartok a fertőzésektől, és számomra biztonságosabb érzés volna, ha kesztyűt húzna. Megoldható?" akkor ha Ő nem is érzi úgy hogy neki szüksége volna erre, biztos hogy fel fogja venni. Ha nem, akkor megteheted, hogy másik orvost választasz.
Először nekem is kicsit rémisztő volt, mert az én fogorvosom sem húzott kesztyűt -egyébként egy kiváló fogorvos-
Ma már másik fogorvoshoz járok, mert elköltöztem, és itt ugyancsak nem húz kesztyűt (hozzáteszem magán fogorovos, nem hiszem, hogy a spórolás miatt), csupán tényleg praktikusabb nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!