Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A Fogorvosom a kezelések...

PetiOS kérdése:

A Fogorvosom a kezelések alatt, sohasem visel Gumikesztyűt! Ez szóvá tehető? Vagy más módon is lehet steril a keze?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 18:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

# 9

Ebből a hozzászólásodból ítélve te úgy vagy fogorvos hallgató, ahogy én asztrofizikus a NASA-nál.

2017. máj. 17. 06:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

No az enyém pedig, akit ott hagytam, viselt, csak éppen nem cserélte le a beteg után és azzal fogta meg a kilincset is amikor átmentünk röntgenre.

Egyszer nyitva maradt az ajtó és láttam ahogy kotorászik valakinek a szájában, majd behívtak és se kesztyűcsere, se kézmosás, nekiállt az én számban matatni.

Akkor inkább ne viseljen kesztyűt, mossa le jól a kezét fertőtlenítővel.

2017. máj. 17. 07:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem múltkor az ügyeletre kellett mennem,ott se viselt kesztyűt a fogorvos, de nagyon alaposan kezet mosott,az már kint a váróteremben is hallatszott,hogy jó ideig csordogál a viz.Mondjuk nekem is szimpatikusabb a kesztyü,de úgy veszem észre férfi fogorvosok nem szivesen praktizálják.Ahova járok fogorvohoz ott a nővérben kételkedek,hogy cserél kesztyűt,multkor rám adta azt a papir lepedőt ami az előző páciensen volt,gondolom le sem törölgette.Spórolnak amin csak tudnak.
2017. máj. 17. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én dokim sem mindig visel kesztyűt. Lehet így is steril a keze, akkor nem csinálná ezt.
2017. máj. 17. 20:17
 15/17 Orsi48 válasza:

Tiszteletben tartva minden szakmát, a fogorvosokét is, én azt gondolom, Te az Ügyfél vagy, aki fizet ezért a szolgáltatásért. Lehet hogy az orvos nem érzi kockázatosnak a dolgot, de Téged ez zavarhat és ezt jogod van elmondani.

Ha azt ,ondja valaki, hogy "Doktor úr, én eléggé tartok a fertőzésektől, és számomra biztonságosabb érzés volna, ha kesztyűt húzna. Megoldható?" akkor ha Ő nem is érzi úgy hogy neki szüksége volna erre, biztos hogy fel fogja venni. Ha nem, akkor megteheted, hogy másik orvost választasz.

2017. máj. 23. 10:09
 16/17 Salaisuus válasza:

Először nekem is kicsit rémisztő volt, mert az én fogorvosom sem húzott kesztyűt -egyébként egy kiváló fogorvos-

Ma már másik fogorvoshoz járok, mert elköltöztem, és itt ugyancsak nem húz kesztyűt (hozzáteszem magán fogorovos, nem hiszem, hogy a spórolás miatt), csupán tényleg praktikusabb nekik.

2017. máj. 23. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem undorító a gondolat is, hogy a számban túrkáljon a puszta csupasz kezével, ezért fertőzés ide vagy oda, én azonnal hazamennék, ha nem húz kesztyűt.
2022. okt. 17. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!